Heuglijk nieuws vanuit Kiewit vandaag: Pukkelpop 2017 maakt zoals beloofd nieuwe namen bekend. Het festival bevestigt de komst van onder andere Ryan Adams, 2manydjs en Jake Bugg. Zij delen in augustus het podium met onder meer Editors, Mumford & Sons en The xx.

Onder de maar liefst 50 namen die zijn bekend gemaakt zitten naast de eerder genoemde namen ook Nicolas Jaar, Armand van Helden, The Shins, Stormzy, Enter Shikari en Halsey.

Hieronder kan je het filmpje bekijken met daarop enkele namen die zijn bekend gemaakt vandaag. Op de Pukkelpop site kan je alle bevestigde namen op alfabetische volgorde rustig checken.

Dat Pukkelpop vandaag met namen ging komen was geen verrassing. Van de week lieten ze namelijk weten vandaag met namen te komen.

Ryan Adams

Prisoner, zo heet de nieuwe plaat van Ryan Adams die een maand geleden is uitgekomen. De single van het album heet “Do You Still Love Me?”, die je hier boven kan luisteren. Met dit album op zak is hij te vinden op meerdere festivals deze zomer en daar is eindelijk een festival bijgekomen in onze Lage Landen. Op Pukkelpop gaan de bezoekers in augustus dus heerlijk genieten van het nieuwe werk van Ryan Adams.

 Pukkelpop 2017

Bron: Facebook Pukkelpop
Bron: Facebook Pukkelpop

Pukkelpop 2017 vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 augustus 2017, zoals vanouds in het plaatsje Kiewit. Met onder andere Editors, Mumford & Sons, The xx en Bastille zijn de eerste namen van het festival bekend. Afgelopen editie sierden onder andere Rihanna, LCD Soundsystem en Oscar and the Wolf op het affiche van het festival. Een dagkaart kost dit jaar € 99,-. Voor een ticket voor het gehele weekend leg je € 199,- neer. De kaartverkoop is in volle gang.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?