Dit jaar staat de 25e editie van Lowlands gepland. Een goed moment om jouw kennis te testen over de rijke geschiedenis van het festival. Denk jij alles te weten van het festival in Biddinghuizen? Wij zijn benieuwd!

De 25e editie belooft groots te worden. De eerste namen druppelen langzaam binnen en festivaldirecteur Eric Van Eerdenburg zegt nog een paar verrassingen te hebben. Op dit moment evalueren ze de veldindeling, het soort tenten en de muzikale richting van Lowlands. Maar dat is toekomstmuziek. Voor deze quiz moet je juist alles weten van de afgelopen edities. Ben jij de Lowlands-goeroe? De docterandus van de lage landen? Test het hier!

Lowlands 2017
Lowlands Programma 2017
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Gefellowciteerd! Want Lowlands beleeft op 18, 19 en 20 augustus 2017 haar 25e editie. Dat het een feest wordt om nooit te vergeten is een zekerheid. De eerste namen zijn al bekendgemaakt en die zijn al om te smullen: The xx, Editors, Mumford And Sons, Moderat en Elbow reizen allemaal af naar Biddinghuizen. Een ticket kost € 175 en is inclusief camping. Koop je met zijn tienen een kaartje dan krijg je allemaal een tientje korting en betaal je € 160.

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!