Morgen is het zover: tijdens de persconferentie in Paradiso maakt Jan Smeets de line-up van Pinkpop bekend! Een mooi moment om jouw kennis over de Pinkpop-baas te testen, en hoe kan dat nou beter door zijn uitspraken te vergelijken met de gelijk-achter-namige Mart?

Beide heren hebben een indrukwekkende carrière en een hoop radio- en televisieoptredens op hun naam staan. Hebben ze meer overeenkomsten dan slechts hun naam? Test nu of jij de heren uit elkaar kunt halen!

Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie. De perspresentatie, waar de complete line-up wordt gepresenteerd, vindt morgen plaats. Die volg je live via Festileaks. Als we ons forum alvast mogen geloven, staan onder andere Prophets of Rage, Live en Macklemore & Ryan Lewis op Pinkpop 2017. Ze hebben namelijk de volledige affiche proberen te voorspellen. Of ze gelijk hebben, kom je te weten op 8 maart.

De kaartverkoop start 3 dagen later; op zaterdag 11 maart. Ticketprijzen zijn nog niet bekend. Vorig jaar legde je € 95,- neer voor een dagje Pinkpop en € 195,- voor een heel weekend. Zie voor meer info de site van Pinkpop of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke namen van Pinkpop 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen.