Het programma van de Zwarte Cross krijgt steeds meer vorm. Gisteren werden, zoals iedere donderdag, een aantal nieuwe namen bekend gemaakt.

Onder de namen bevindt zich Rico & Sticks, die vooral bekend werden met Opgezwolle. Verder werden Big Mountain, The Hot Studs en Mr. Jones aan de line-up toegevoegd. Of Nederland nog een democratie is na de volgende editie van Zwarte Cross valt te betwijfelen, aangezien een cursus staatsgreep plegen voor beginners ook op het programma staat. Een volledig overzicht van de nieuwe namen vind je hieronder.

Zwarte Cross 2017

Foto: Kamiel Scholten / Zwarte Cross

Ook dit jaar brullen de motoren én speakers in Lichtenvoorde en wel op 13 tot en met 16 juli. Er zijn alleen nog tickets beschikbaar voor de vrijdag van het festival. Bovengenoemde namen voegen zich bij onder meer Wolfmother, Racoon en Golden Earring. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over dit mooie festival? Check dan ook onze programmapagina van het festival. Zoek je naar de ultieme voorbereiding? Abonneer je dan op onze Spotify-afspeellijst!

Zwarte Cross werd afgelopen jaar uitgeroepen tot winnaar van een Festileaks Festival Award in de categorie ‘sfeer’. Vele festivalgangers komen van ver om dit feestje een keer in het echt mee te maken. Er zijn motoren, muziek en bierdouches, of anders gezegd: Hollandse gezelligheid. Een terechte winnaar dus.

DELEN
Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Verslaafd aan concerten, festivals en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Arctic Monkeys, Anderson .Paak en The xx. Daarnaast trots lid van de nieuwsredactie en tevens mede-verantwoordelijk voor het Spotify-kanaal van Festileaks.