Fonkelnieuwe namen voor Rock Werchter! De organisatie maakte zojuist bekend dat Seasick Steve en Dua Lipa aankomende zomer in Werchter te bewonderen zijn.

In totaal voegt Rock Werchter 11 nieuwe namen toe aan de toch al indrukwekkende line-up. Ook Kodaline en Sohn, die gisteren hun aanwezigheid op Werchter al verklapten, zijn vandaag officieel bevestigd. Even alle nieuwe bevestigingen op een rijtje:

 • Above & Beyond
 • Dua Lipa
 • JAIN
 • Kodaline
 • Savages
 • Seasick Steve
 • Declan McKenna
 • SOHN
 • Blues Pills
 • Fatima Yamaha
 • Cage The Elephant

De bovengenoemde acts mogen hun opwachting op het sterrengala dat Rock Werchter 2017 heet. Andere aanwezigen zijn onder anderen RadioheadFoo Fighters, Arcade Fire, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park.

Met de bus naar Rock Werchter

Rock Werchter is niet alleen razend populair in België, ook duizenden Nederlanders trekken jaarlijks zuidwaarts om mee te genieten. Het is niet altijd even makkelijk om naar België te reizen met je tent en bagage voor vier dagen feest. Voor Rock Werchter is er dan ook een uitgebreide busdienstverlening met maar liefst acht opstapplaatsen in verschillende Nederlandse steden. In iedere deelnemende stad vertrekt een bus op woensdag 29 juni en donderdag 30 juni. Op maandag 4 juli keert iedereen terug naar huis. Luxe!

Meer info & boeken

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park wordt deze line-up door velen nu al uitgeroepen tot beste line-up ooit. Wil je er ook graag bij zijn? Dan moet je snel zijn. Zowel de zaterdag– als zondagtickets zijn inmiddels uitverkocht. Voor de overige dagen en voor het hele weekend zijn nog kaarten te verkrijgen. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Heb je je ticket al in de pocket en wil je je nu al voorbereiden? Of twijfel je nog en ben je benieuwd naar hoe de line-up tot nog toe klinkt? Aarzel dan niet, en check onze Rock Werchter playlist op Spotify!

Check de Rock Werchter line-up nu!

Meer informatie over komende editie vind je op onze Rock Werchter 2017 programmapagina. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma en soms lees je hier een gerucht zelfs sneller.

DELEN
Niek
Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.