Vandaag trakteert Paaspop weer op een verse portie nieuwe namen. Onder meer De Sluwe Vos, Ronnie Flex & Lil’ Kleine en Call It Off zijn dit jaar van de partij. Dat laat de organisatie weten via Facebook.

Daar blijft het niet bij, want ook  The Charm The Fury, Galactixx, Falco Benz, The Guilty Six, The Jerry Hormone Ego Trip, Lucky Done Gone, Moombahteam, Navarone, Nic Fanciulli, Rectum Raiders, Riton, She’s Got Balls en Skoften Sloop Service geven acte de présence.

Ook bekendgemaakt is de line-up van het Spaanse DJ-collectief Elrow. Amin Edge & Dance, Bastian Bux, Benny Rodrigues, Bram Fidder, Dominik Eulberg, Eddy M, George Privatti, Ici Sans Merci, Marc Maya, Niels Feijen, Sydney Charles en wAFF zullen een optreden geven op het Brabantse festival.

Paaspop 2017

Paaspop 2017 vindt plaats van 14 tot en met 16 april in het Brabantse Schijndel. Dit jaar zijn Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Maar zoals altijd is er op het festival veel meer te beleven: check daarvoor ons festivalrapport van 2016. Tickets voor het festival zijn al enige tijd in de verkoop. Een dagkaartje voor de vrijdag kost je 59 euro, voor de zaterdag en zondag ben je 69 euro kwijt. Wil je naar de zaterdag én de zondag dan betaal je 95 euro en voor de echte feestbeesten worden de weekendtickets verkocht voor 109 euro. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!

DELEN
Mink
Amsterdamse Economie & Bedrijfskunde studerende PSV-supporter. Reist heel Europa af om Coldplay en Muse te kunnen zien. Jaarlijkse bezoeker van Best Kept Secret, Rock Werchter, Sziget en Lollapalooza. Hoopt dit jaar nog naar Glastonbury te gaan.