Advertisement

Snow Patrol kondigt nieuw album aan

Snow Patrol Live Gary Black White 2012

De stilte van Snow Patrol is ten einde. De band maakte op Facebook bekend dat ze aan een nieuw album werken, dat hopelijk dit jaar nog zal verschijnen.

Dat zes jaar wachten lang is, weten ze bij Snow Patrol ook. De band dankte in een Facebook-bericht de fans voor hun steun en geduld en beloofde een einde aan het wachten. Enkele songtitels zijn ook al te lezen op de bijgevoegde foto.

De band vertelt ook enkele valse starten te hebben gekend, wat verklaart waarom er eind 2015 geruchten waren over nieuw werk van Snow Patrol. Ze hebben er alvast vertrouwen in. “It’s sounding mighty. I’m very proud of what we’ve done so far and cannot wait for you all to hear it.” Dat belooft.

Snow Patrol

De zesde en voorlopig laatse langspeler van het vijftal, Fallen Empires, dateert al uit 2011. Een jaar later tourde de band van januari tot november, waarbij ze stopten op Rock Werchter 2012 en op Rockin’ Park in het Goffertpak in Nijmegen. Het nieuwe album, dat als werknaam SP7 heeft, zou dit jaar nog moeten uitkomen. Over nieuwe optredens is op dit moment nog geen nieuws.