Bij Studio Brussel is het deze week ‘De Week Van Eigen Kweek’. In het kader daarvan voegt Rock Werchter 2017 de Belgische act Tamino toe aan de line-up. 

Tamino voegt zich bij het een nu al jaloersmakende line-up met o.a. Foo Fighters, Radiohead, Arcade Fire, Kings Of Leon, Linkin Park en System Of A Down. Eerder werden Het Zesde Metaal en Warhola al bevestigd in de Week Van Eigen Kweek.

Tamino

Tamino is een uit Antwerpen afkomstige zanger. Bij zingen blijft het echter niet. Tamino speelt namelijk ook gitaar en piano. Met een vader uit Egypte en een Belgische moeder kent de Antwerpenaar een diverse achtergrond, die zeker in zijn muziek te horen is. Veel muziek heeft Tamino nog niet uitgebracht, dat volgt in de loop van dit jaar.

Met de bus naar Rock Werchter

Rock Werchter is niet enkel razend populair in België, ook duizenden Nederlanders trekken jaarlijks zuidwaarts om mee te genieten. Het is niet altijd even makkelijk om naar België te reizen met je tent en bagage voor vier dagen feest. Voor Rock Werchter is er een uitgebreide dienstverlening met maar liefst acht opstapplaatsen in verschillende Nederlandse steden. In iedere deelnemende stad vertrekt een bus op woensdag 29 juni en donderdag 30 juni. Op maandag 4 juli keert iedereen terug naar huis. Luxe!

Meer info & boeken

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park wordt door velen deze line-up nu al uitgeroepen tot beste line-up ooit. Wil je er ook graag bij zijn? Dan moet je snel zijn. Zowel de zaterdag– als zondagtickets zijn inmiddels uitverkocht. Voor de overige dagen en voor het hele weekend zijn nog kaarten te verkrijgen. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Heb je je ticket al in de pocket en wil je je nu al voorbereiden? Of twijfel je nog en ben je benieuwd naar hoe de line-up tot nog toe klinkt? Aarzel dan niet, en check onze Rock Werchter playlist op Spotify!

Check de Rock Werchter line-up nu!

Meer informatie over komende editie vind je op onze Rock Werchter 2017 programmapagina. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma en soms lees je hier een gerucht zelfs sneller.