Over twee weken is het alweer zo ver, dan wordt het festival seizoen afgetrapt door Paaspop 2017 in Schijndel. Met een vol affiche en 14 dagen te gaan is het de hoogste tijd voor een blokkenschema. Het puzzelen kan beginnen. 

De timetable voor het festival check je hier. De organisatie is nog niet officieel met het tijdschema gekomen, maar het schema staat dus al wel online. Een bevestiging van het schema kan dus niet ver weg meer zijn zijn. Deze week maakte het festival de line-up compleet met de laatste toevoegingen, waaronder HAEVN en Moss. Zij voegden zich bij eerdere bevestigingen als Anouk, Tom Odell, Doe Maar en Kensington.

Paaspop 2017

Paaspop
Foto: Paaspop 2016 – Artur Lazar @ Flickfeeder

Paaspop 2017 vindt plaats van 14 tot en met 16 april in het Brabantse Schijndel. Dit jaar zijn Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Maar zoals altijd is er op het festival veel meer te beleven: check daarvoor ons festivalrapport van 2016. Tickets voor het festival zijn al enige tijd in de verkoop. Een dagkaartje voor de vrijdag kost je 59 euro, voor de zaterdag en zondag ben je 69 euro kwijt. Wil je naar de zaterdag én de zondag dan betaal je 95 euro en voor de echte feestbeesten worden de weekendtickets verkocht voor 109 euro. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!

DELEN
Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.