Utrechtse Central Park Festival 2017 trapt eerste editie af met Kensington en meer

Kensington
Foto: Bart Heemskerk

Utrecht is een festival rijker! Dit jaar vindt Central Park Festival voor het eerst plaats. Daar horen ook de eerste namen bij. Onder ander Kensington en DI-RECT zijn van de partij.

Het nieuwe festival wordt gehouden op 27 mei in het Strijkviertel. Naast bovengenoemde acts staan ook Blof, Rondé en Nielson op het affiche. Tot slot heeft het festival de komst van Handsome Poets en Superstijl bevestigt. Utrechter Coen Swijnenberg presenteert de acts.

Vanaf morgen 12:00 zijn er extra kaarten beschikbaar. Veel zijn er niet meer, dus je moet er snel bij zijn.

Kensington

Kensington

Kensington staat net als vorig jaar voor een druk festivalseizoen. In 2016 deden de heren al festivals als Rock Werchter, Sziget en Zwarte Cross aan. Dit jaar staan onder andere Pinkpop, Concert At Sea en Paaspop op het programma. Daarnaast is de band opnieuw aangekondigd voor Sziget. Het viertal houdt het echter niet bij festivals. Dit jaar staan er maar liefst vijf concerten in de Ziggo Dome op het programma. Een meer dan goed jaar dus. Wil je Kensington in festival-actie zien? Hier kun je hun concert op Lowlands 2014 herbekijken!

Central Park Festival 2017

Met Central Park Festival heeft Utrecht er een gloednieuw festival bij. Het festival wordt gehouden in Strijkviertel en vindt plaats op 27 mei. Met onder andere DI-RECT en Kensington is het volledige programma inmiddels bekend. Wil je er bij zijn tijdens de eerste editie, dan moet je snel zijn. Via de website van het festival gaan vrijdag 24 maart de laatste kaarten in de verkoop. De kaarten kosten €39,50 en zijn vanaf 12:00 uur beschikbaar.

Central Park Festival Logo

Central Park Festival 2024

Locatie
Nederland
Utrecht, Nederland
Datum 15-16 juni 2024
Tickets Kopen