Festivalconcert

[Video] You Me At Six op Lowlands 2014

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: You Me At Six op Lowlands 2014

Over een paar dagen zijn ze in Paradiso te vinden: de Britse poprockband You Me At Six. De band is een graag geziene gast op de Nederlandse en Belgische festivals en podia. Zo stond de band enkele jaren terug nog in een volle tent op Lowlands. Benieuwd hoe dat er aan toe ging? Check de beelden hieronder:

You Me At Six

Sinds het uitbrengen van het debuutalbum Take Off Your Colours heeft de Britse band You Me At Six all hoeken van de wereld mogen zien. Met een ijzersterk repertoire en een ijzersterke fanbase trekken frontman Josh Franceschi en zijn collega’s al ruim 10 jaar langs podia wereldwijd. Onlangs kwam hun vijfde studioalbum Night People uit, wat natuurlijk aanleiding is voor een tour, waarin uiteraard ook Nederland bezocht wordt: aankomende woensdag is het al zo ver.

Meer festivalconcerten

Wil je genieten van nog meer legendarische festivalconcerten? Wil je herinneringen ophalen van de afgelopen festivalzomer of opwarmen voor wat nog komen gaat? Check dan het Festileaks YouTube kanaal.

About the author

Joyce

Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

X