Volg de Pinkpop Perspresentatie 2017

Vandaag is het zover: de langverwachte Pinkpop Perspresentatie 2017. Jan Smeets onthult tussen 12 en 14 de line-up van Pinkpop 2017. We zijn de hele dag live om alle ontwikkelingen te volgen. Je kan het hier live volgen!

Livestream

Liveblog

Zie je de liveblog niet? Klik dan hier

Over de Perspresentatie

We weten natuurlijk al dat Green Day, Kings of Leon en Justin Bieber Pinkpop 2017 zullen headlinen, maar het merendeel van de namen is nog onbekend. Vandaag brengt Jan Smeets daar eindelijk verandering in. Dan wordt naar jaarlijkse traditie het volledige programma van Pinkpop uit de doeken gedaan tijdens een persconferentie. Op Festileaks kunnen jullie, ook naar jaarlijkse traditie, deze perspresentatie live volgen.

De line-up is niet het enige dat we woensdag te weten komen. Zo maakt Jan Smeets ook bekend wat je kwijt bent voor een biertje en wie de Jan Smeets Award wint. De ticketprijzen zijn al bekend.

Dus volgende week woensdag kan je lekker onderuit zakken achter je laptop met een biertje en borrelnootjes. Bij Festileaks hoef je enkel naar het scherm te kijken om op de hoogte te blijven. Geen laptop bij de hand op woensdag? Geen probleem! Ook met je smartphone of tablet hoef je geen moment missen. Je krijgt een melding wanneer de persconferentie begint en wanneer de liveblog geüpdatet wordt.

Als we ons forum alvast mogen geloven, staan onder andere Prophets of Rage, Live en Macklemore & Ryan Lewis op Pinkpop 2017. Ze hebben namelijk de volledige affiche proberen te voorspellen. Of ze gelijk hebben, weten we deze middag.

Pinkpop 2017
Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie. De perspresentatie, waar de complete line-up wordt gepresenteerd, vindt op 8 maart plaats. Die volg je live via Festileaks.

De kaartverkoop start 3 dagen later; op zaterdag 11 maart. De ticketprijzen blijven ongewijzigd. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagje Pinkpop en € 195,- voor een heel weekend. Zie voor meer info de site van Pinkpop of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke namen van Pinkpop 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen.

 

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen