De Pinkpop-koorts is toegeslagen. Nog heel even en we weten de line-up van dit jaar. Die wordt woensdag 8 maart vanaf 12 uur bekendgemaakt op een perspresentatie. Je volgt de bekendmaking live via Festileaks.

In de week voor de perspresentatie, duikt vaak de ene na de andere fake poster op. Dit jaar is geen uitzondering. Pinkpop fans gebruiken hun creativiteit om alle namen die zij verwachten op een flitsend artwork te zetten. De affiches zijn natuurlijk allemaal nep, maar geven wel een aardige indicatie van welke acts in de buurt zijn. Daarnaast is het natuurlijk leuke voorpret.

Check de posters van dit jaar!

Poster van Fornax

Poster van Popijn

Poster van Yannick

De poster van het Festival Forum

Pinkpop 2017

Tot zover de gokjes. Zoals altijd geven deze namen een aardige indicatie van wat te verwachten, maar ziet de daadwerkelijke poster er vaak toch anders uit. Wat te denken van een paar Lionel Richie-achtige aankondigingen? Als we Pinkpop presentator Eric Corton mogen geloven, wordt het in ieder geval weer een ‘lekkere editie’.

Woensdag 8 maart weten we het zeker. Dan wordt de hele line-up bekend tijdens een perspresentatie in Amsterdam. Die start om 12 uur, maar je kunt vanaf ’s ochtends al de liveblog volgens op Festileaks. Tot morgen!

 

DELEN
Jos Willemsen
Festileaks manager living in Amsterdam (NL), currently focusing on our international project. Always in search of great new festivals and traveling all over Europe to discover them each summer.