Bij Studio Brussel is het deze week ‘De Week Van Eigen Kweek’. Rock Werchter voegt daarom de hele week Belgische acts toe. Vandaag bevestigt het festival Vuurwerk en J. Bernardt

De twee acts zijn de opvolgers van onder andere Warhola en Het Zesde Metaal. Ook voegen de nieuwe namen zich bij een nu al jaloersmakende line-up met o.a. Foo Fighters, Radiohead, Arcade Fire, Kings Of Leon, Linkin Park en System Of A Down.

J. Bernardt

J. Bernardt is een nieuw project van Jinte Deprez, frontman van Balthazar. J. Bernardt is het eerste soloproject van Deprez, maar hij staat niet alleen op het podium. Adriaan van de Velde (Pomrad) en Klaas de Somer (Tourist LeMC en Pomrad) vergezellen hem.

Deprez is niet de enige van Balthazar die zijn eigen weg inslaat. Mede frontman van de band Maarten Devolder startte zijn zijproject Warhaus. Daarnaast is Simon Casier druk bezig met Zimmerman. Met zo veel zijprojecten ligt Balthazar even stil.

Met de bus naar Rock Werchter

Rock Werchter is niet enkel razend populair in België, ook duizenden Nederlanders trekken jaarlijks zuidwaarts om mee te genieten. Het is niet altijd even makkelijk om naar België te reizen met je tent en bagage voor vier dagen feest. Voor Rock Werchter is er een uitgebreide dienstverlening met maar liefst acht opstapplaatsen in verschillende Nederlandse steden. In iedere deelnemende stad vertrekt een bus op woensdag 29 juni en donderdag 30 juni. Op maandag 4 juli keert iedereen terug naar huis. Luxe!

Meer info & boeken

Rock Werchter 2017

Rock Werchter

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park wordt door velen deze line-up nu al uitgeroepen tot beste line-up ooit. Wil je er ook graag bij zijn? Dan moet je snel zijn. Zowel de zaterdag– als zondagtickets zijn inmiddels uitverkocht. Voor de overige dagen en voor het hele weekend zijn nog kaarten te verkrijgen. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Heb je je ticket al in de pocket en wil je je nu al voorbereiden? Of twijfel je nog en ben je benieuwd naar hoe de line-up tot nog toe klinkt? Aarzel dan niet, en check onze Rock Werchter playlist op Spotify!

Check de Rock Werchter line-up nu!

Meer informatie over komende editie vind je op onze Rock Werchter 2017 programmapagina. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma en soms lees je hier een gerucht zelfs sneller.