Van 14 tot 16 april is het weer zover: Paaspop! In het paasweekend treden onder andere Kensington, Tom Odell en Doe Maar (+vele anderen!) op in het Brabantse Schijndel. Heb jij nog geen kaarten? Dan hebben we goed nieuws voor je: je maakt nu kans op 2 combitickets voor Paaspop, inclusief overnachting in een Festipi! 

Om de kaarten te kunnen winnen moet je op zoek gaan naar eieren in de Easter Egg Hunt. Op drie plekken vind je elk twee eieren:

Op ieder ei staat een letter, en als je de zes letters door elkaar husselt, krijg je een woord. Als je het woord hebt gevonden, vul het dan in op de Broedmachine van Festipi en wie weet geniet jij tijdens Pasen wel van de optredens op Paaspop!

Antwoord doorgeven

Festipi

Wel zin om naar een festival te gaan en geen zin om een tent mee te slepen naar de camping? Of wil je gewoon niet urenlang bezig zijn met de tent helemaal goed te zetten? Festipi biedt de uitkomst! Je vindt de tipi’s op een groot aantal festivals, waaronder Best Kept Secret, Zwarte Cross en uiteraard Paaspop. Als je de kaartjes voor Paaspop wint, wordt ervoor gezorgd dat jij in ieder geval niet met de zorgen van een tent opzetten zit. Klinkt goed, toch?

Paaspop 2017
Paaspop
Foto: Paaspop 2016 – Renata Szostek @ Flickfeeder

Paaspop 2017 wordt gehouden van 14 tot en met 16 april 2017, in het paasweekend. Ieder jaar komen er duizenden bezoekers op het festival af om daar even een flink feestje te bouwen. Er is het hele weekend plaats voor heel veel muziek, maar ook bijvoorbeeld voor theater en cabaret. Met nog iets minder dan een maand te gaan totdat Paaspop van start zal gaan, is het grootste deel van de line-up al bekend. Onder andere Doe Maar, Tom Odell en De Staat zullen op het festival optreden. Een dagkaart kost je 69 euro. Daarnaast is er ook een twee dagen-kaart voor de zaterdag en zondag te koop voor 95 euro. Een weekendkaart kost je 109 euro, exclusief camping. Voor meer informatie, bekijk de website.

DELEN
Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Verslaafd aan concerten, festivals en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Arctic Monkeys, Anderson .Paak en The xx. Daarnaast trots lid van de nieuwsredactie en tevens mede-verantwoordelijk voor het Spotify-kanaal van Festileaks.