Wolfmother, The Pretenders en meer op TW Classic 2017

Stevig headbangen op TW Classic dit jaar! Naast Guns N’ Roses spelen The Pretenders, Wolfmother, Channel Zero en Fleddy Melculy op 24 juni in Werchter. Het tijdschema staat ook online.

TW Classic is meer dan een los concert: het is een gehele festivaldag in teken van een topnaam. Guns N’ Roses, topnaam van dienst, krijgt mooi gezelschap op Festivalpark Werchter. In de namiddag kan je genieten van nieuw en gevestigd Belgisch metalwerk Fleddy Melcully en Channel Zero. In de vroege avond maken Wolfmother en The Pretenders de weide warm voor Guns N’ Roses. De legendarische band speelt een set van maar liefst drie(!) uur.

Wie nog een ticket wil moet er snel bij zijn. Van de 60.000 tickets die jaarlijks verkocht worden zijn er al bijna 50.000 de deur uit. Golden Circle-tickets zijn niet meer verkrijgbaar.

TW Classic 2017

TW Classic wordt dit jaar gehouden op 24 juni op het Rock Werchter-terrein. Guns N’ Roses is de grote naam van TW Classic dit jaar. Een GNR-optreden met Slash én Axl Rose op één podium wil je niet missen. Vorige jaren speelden Bruce Springsteen en The Rolling Stones voor hopeloos uitverkocht weides. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 91,-. Meer informatie over de tickets en algemene info vind je op de website van het festival.