De dagtickets voor de zaterdag van Pinkpop 2017 zijn uitverkocht. Dat meldt de organisatie zojuist op Twitter en Facebook over de dag met onder ander Justin Bieber.

Nadat de verkoop van Pinkpoptickets een tijdje onderbroken was door de drukte is de eerste uitverkochte dag een feit. De zaterdagtickets voor het Limburgse festival zijn uitverkocht. Voor de overige dagen zijn wel nog kaartjes beschikbaar. Ook de combitickets zijn nog niet allemaal verkocht. De gelukkige die wel een kaartje voor de zaterdag hebben, kunnen gaan genieten van knallers als Justin Bieber, Martin Garrix en Kensington.

Pinkpop 2017
Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie.

De prijzen van Pinkpop zijn dit jaar ongewijzigd gebleven. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagticket en € 195,- voor een heel weekend. Ga voor meer informatie naar de site van het festival of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over Pinkpop 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum.