Zaterdagtickets van Primavera Sound 2017 uitverkocht

Primavera
Foto: Eric Pamies

De dagtickets voor de zaterdag van Primavera Sound 2017 zijn uitverkocht. Wie toch nog naar het festival wilt gaan zal de veilige marktplaats in de gaten moeten houden. Dat meldt de organisatie zojuist op Twitter en Facebook.

Naast de zaterdagtickets zijn ook de combitickets al uitverkocht. De gelukkige die wel een kaartje hebben kunnen gaan genieten van knallers als Arcade Fire, Van Morrison en Sleep.

Voor de 2 overige dagen zijn wel nog kaartjes beschikbaar. Onder meer Bon Iver, The xx en Frank Ocean zijn op de donderdag en vrijdag te bewonderen. Kaartjes voor deze dagen zijn hier te koop, dagtickets kosten €80,-.

 

Primavera Sound 2017

Primavera
Foto: Eric Pamies

De Spaanse versie van Primavera vindt plaats van 31 mei tot en met 4 juni 2017. De combitickets en dagtickets voor de zaterdag zijn al uitverkocht. Dagtickets voor de donderdag en vrijdag zijn nog te koop voor €80,-. Check voor meer informatie de website van Primavera Sound. In 2016 stonden onder andere Radiohead, Tame Impala, PJ Harvey en LCD Soundsystem op het programma. Met dat affiche wist het festival de eerste plek op te eisen binnen voor Beste Line-Up bij de Festileaks Festival Awards.

Primavera Sound Logo

Primavera Sound 2024

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 30 mei - 2 juni 2024
Line-up
SZA
PJ Harvey
Mitski
SZA, PJ Harvey, Mitski +91 meer
Tickets Kopen