De Duitse hardrockband Scorpions reist deze zomer af naar het Belgische Graspop. Dat laat de band weten op zijn facebookpagina. 

De band laat in een Facebookpost weten dat de heren op 18 juni optreden op het festival. Net zoals in 2015 staat de band dus wederom gepland op de afsluitende festivalzondag. Scorpions voegt  zich bij onder meer Sabaton, Mastodon, Evanascence, Rammstein en Deep Purple. Graspop krijgt dit jaar nauwelijks de kans om de acts zelf aan te kondigen: eerder lekte Opeth een groot deel van de line-up.

Graspop 2017

Graspop
Foto: Dorien Goetschalckx

Graspop Metal Meeting is een begrip. Metalfans uit heel Europa zakken jaarlijks af naar het Belgische Dessel om hun favoriete bands in actie te zien. Graspop 2017 vindt komend jaar plaats van 16 tot en met 18 juni. Met Rammstein, Deep Purple en Evanescence liggen de drie hoofd-headliners vast. Vorig jaar stonden onder meer Iron Maiden, Black Sabbath en Volbeat bovenaan het affiche, dat sinds 2014 welgeteld zes headliners kent. De kaartverkoop voor het festival is inmiddels al even onderweg. Voor een combiticket betaal je € 195,-. Dagkaarten haal je voor € 95,-.

DELEN
Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.