Altijd op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Ook op Spotify is Festileaks hèt platform voor festivalliefhebbers. Voor de ultieme voorbereiding of terugblik, bieden we festivalplaylists, headliner-setlists, specials en natuurlijk de tweewekelijkse ‘Festileaks 50’.

Een kakelverse Festileaks 50 staat weer voor je klaar! In onze bijgewerkte playlist genieten we o.a. van splinternieuw materiaal van Kendrick LamarFather John Misty, John Mayer en Frank Ocean. Maar ook TLC is terug van weggeweest en is een samenwerking aangegaan met niemand minder dan Snoop Dogg! Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte om nieuwe artiesten te ontdekken. Wat te denken van de nieuwe single van Fyfe feat. Kimbra?

Festileaks 50 is de place-to-be om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de geruchten rondom festival line-ups én de allernieuwste releases in muziekland. Dus waar wacht je nog op? Ram op die button en ga op ontdekkingsreis!

Naar de Festileaks 50!

What’s new(s)?

Lowlands heeft weer 20 namen bekendgemaakt en breidt daarmee het dance-programma uit met onder meer Midland, Romare en Black Sun Empire. Ook Pinkpop zit niet stil en maakt de line-up compleet met  o.a. Ronnie Flex & Deuxperience Band en Amber Run. Ook Roskilde stoomt lekker door en is nu compleet met de aankondiging van The xx, Royal Blood en Future Islands. 

Maar er is nog veel meer festivalnieuws! Zo maakt Reading & Leeds de poster compleet met Liam Gallagher, Vince Staples en meer. De Belgische band Millionaire maakt dit jaar na meer dan 10 jaar afwezigheid een comeback met een nieuw album en met optredens op onder andere Best Kept Secret, Lokerse Feesten en Cactusfestival. Daarnaast is er natuurlijk weer de ruimte om allerhande nieuwe muziek te ontdekken. Feist (met Jarvis Cocker)! Poliça (feat. Boys Noize)! Sue The Night! Otherkin! Grandaddy! En nog veel meer. Ze wachten weer op je, vijftig stomende tracks. Geniet!

Festileaks-competitie: Beste Festival Anthem

festival anthem poule indeling a-h
festival anthem poule indeling i-p

Jullie hebben massaal gereageerd op onze oproep tot het nomineren van jouw ultieme festival anthem. Er zijn 64 nummers die zich geplaatst hebben voor de competitie. En al deze nummers hebben we verzameld in de ultieme festival playlist: Festileaks’ Festival Anthems. Abonneer je nu op deze playlist en blijf op de hoogte van het verloop van deze competitie! Komende week staan we voor de moeilijke keuze tussen Pennywise, Metallica, Royal Blood en The Offspring. Weet jij al op wie je gaat stemmen?

Festileaks op Spotify

Kendrick GIF

Op dat Spotify profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Wil je op de hoogte worden gesteld wanneer wij nieuwe playlists aanmaken? Wil je onmiddellijk weten wanneer we bestaande playlists aanvullen? Ram dan op onderstaande knop:

Wil je er zeker van zijn dat je je ma-xi-maal geniet van je favoriete festival? Check hieronder het overzicht van onze verschillende festival playlists:

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!