Cloud Nothings naar Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Nathan Reinds

Wederom een vroegtijdige bevestiging voor Best Kept Secret 2017. Op de site van Belmont Bookings is te lezen dat Cloud Nothings naar het festival in Hilvarenbeek komt. 

Volgens de site zal de Amerikaanse band op zaterdag 17 juni optreden op het festival. Ook Arcade Fire is die dag op het Brabantse festival te vinden.

Vorige week maakte het festival de komst van Millionaire al bekend. De nieuwe acts voegen zich bij namen als James Blake, Soulwax en King Gizzard & The Lizard Wizard, en natuurlijk headliners Radiohead, Arcade Fire en Run The Jewels.

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni 2017 worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met Radiohead en Arcade Fire zijn er al 2 headliners bekend. Weekendtickets zijn al uitverkocht. Ook dagkaarten voor de zaterdag en zondag zijn niet meer beschikbaar. Kaartjes voor de festivalvrijdag zijn nog wel te koop, deze kosten € 79,00 (excl. servicekosten). Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke namen van Best Kept Secret 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.