Hoera! Festileaks heeft een gloednieuwe webshop geopend. Hier vind je naast festivaltickets en veel praktische campingspullen ook een hoop leuke hebbedingetjes om jouw festivalzomer onvergetelijk te maken. Met de start van het festivalseizoen in het verschiet lichten we deze week de onimsbare onderdelen uit voor dé opener van het jaar: Paaspop.

10. Backpack Forclaz Easyfit 50 Liter (€79,99)

Van frustratie naar euforie. Deze parel onder de backpacks maakt korte metten met het gepuzzel tijdens het inpakken. Stel jij graag je outfit samen met je gehele garderobe erbij? Stouw dan deze wensput vol met alle overbodige kleding. Gewoon omdat het kan.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Hebben!

9. Vouwbare trolley (€19,99)

Op Paaspop mag je maar liefst 8 liter aan dorstlessers hebben op de camping. 24 blikjes bier de man is wat dat betreft een flinke last op de schouders, maar met deze trolley huppel je met het grootste gemak de camping over. Drift je een weg over de groene weide en pik in het proces nog een leuke scharrel mee. De trolley is niet scharrel-proof. 

Hebben!

8. Beer Pong drankspel

Je blikjes goud staan veilig en koud op plaats van bestemming. En nu? Blijf vooral niet stilzitten en luidt het festivalseizoen in met een vertrouwd potje Beer Pong. Zet de toon met een goede stemming en werp je vrienden hun noodlot tegemoet.

Hebben!

7. Kodiak 6000 Powerbank (€35,97)

Dit technische hoogstandje beschikt over genoeg stroom om drie keer je telefoon en vijf keer je GoPro op te laden. Had ik al gezegd dat hij waterdicht is?

Hebben!

6. Camp Gear Missouri (€67,99)

Rome is niet in een dag gebouwd, deze tent wel. Verzeker jezelf van de Hilton Experience en pronk een eind weg wanneer jij ’s ochtends de tent uit kruipt. Doet hij je kater verdwijnen? Misschien. Is het een chick magnet? Soms. Storm- en waterbestendig dan? Jazeker!

Hebben!

5. Dierenmasker duif (€19,95)

Garandeer jezelf een moment of fame in de aftermovie met dit hoofddeksel van formaat. De unicorn is immers zo passé.

Hebben!

4. Slaapzak voor camping / bivak Arpenaz katoen blauw (€39,99)

Aan de Nederlandse weersvoorspelling is geen touw vast te knopen. Voorkom een Koude Oorlog met je tentmaatje en duik dit comfortabele stuk katoen in, waarna je de volgende dag als ‘Prins(es) Fris en Fruitig’ het festival verblijdt met je zomerse persoonlijkheid.

Hebben!

3. Zeillaarzen Aigle Glénan blauw

Ook geen fan van modder tussen je tenen? Zoek dan niet verder en sla deze stappers met tienvoud in. Geen modderpoel die jouw leven zuur maakt. Gerucht gaat zelfs dat met het dragen van deze fluweeltjes je nooit meer hoeft te douchen. Zowel mannen als vrouwen kunnen van dit feest genieten.

Hebben!

2. JBL Pulse 2 Zwart (€179,-)

Met het loepzuivere geluid van de alom bekende JBL Puse 2 ben jij het feest. Maak van je campingbezoek een echte belevenis met de tofste deuntjes, vergezeld door een wonderlijke lichtshow. Niets is te gek voor deze hypermoderne speaker.

Hebben!

1. Moji Lantaarn (€19,95)

‘De meeste dromen zijn bedrog‘. Nou, met dit praktisch wonder vind jij zelfs de kleinste dingen terug in je tent. Schijn je in weg in de rondte als iconisch lichtpunt en je vind zelfs je linker sok terug in de eruptie aan tenttroep.

Hebben!

Benieuwd naar het totale aanbod? Alle speakers zijn te bestellen in onze shop!