Het programma van We Are Electric Weekender 2017 krijgt steeds meer vorm. Het festival voegde afgelopen week 9 nieuwe namen toe aan het programma. Onder meer De Sluwe Vos vinden we terug op het affiche.

Naast De Sluwe Vose komen er nu dus nog 8 nieuwe namen bij. Een volledig overzicht van de nieuwe acts vind je hieronder:

 • BANGANAGANGBANGERS
 • De Sluwe Vos
 • Dr. Lektroluv (classics set)
 • Gallowstreet
 • MALAA
 • Møme
 • Mr Oizo
 • ROD
 • Willie Wartaal

Eerder werden onder meer Pendelum, Noisia en Rudimental bevestigd voor het festival op het E3 strand. Het totaal aantal acts komt met de nieuwe bevestigingen op 79.

Hosting: Major League

Ook maakte het festival een nieuwe hosting bekend. Major League voorziet op de vrijdag van het festival de Ride van namen. Dit zijn de acts die je op 16 juni kan bewonderen:

 • cod3x
 • D-Bridge
 • Joe Ford
 • Pamb & Harsh
 • Tantrum Desire
 • One87
 • Zombie Cats
 • MC Swift (host)
We Are Electric 2017

We Are Electric Weekender 2017 wordt gehouden van 16 tot en met 18 juni op het E3 strand in Eersel. Ieder jaar staan hier een aantal van de vetste namen op het gebied van elektronische muziek en drum and bass. Voor deze editie zijn onder andere Pendulum, Rudimental en Noisia al bekendgemaakt. Naast de Weekender kent We Are Electric ook nog een Indoor-editie, dat jaarlijks wordt gehouden in het Klokgebouw in Eindhoven. Meer informatie? Check dan de website of check onze programmapagina. Wil je weten hoe het vorig jaar was? Check dan ons festivalrapport van We Are Electric 2016!

DELEN
Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Verslaafd aan concerten, festivals en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Arctic Monkeys, Anderson .Paak en The xx. Daarnaast trots lid van de nieuwsredactie en tevens mede-verantwoordelijk voor het Spotify-kanaal van Festileaks.