Pukkelpop
Tips

Eén van deze 5 camera’s moet sowieso mee op jouw festivalavontuur

Hoera! Festileaks heeft een webshop geopend. Hier vind je naast festivaltickets en veel praktische campingspullen ook een hoop leuke hebbedingetjes om jouw festivalzomer onvergetelijk te maken. Deze week lichten we een onmisbaar onderdeel voor jouw ultieme festivalervaring uit: camera’s. Festileaks to the rescue!

5. Polaroid Snap Instant Digital Camera Wit (€ 129,-)

Hip ben je sowieso met deze toffe polaroid-camera. Het design van de Polaroid Snap Instant Digital is gemaakt voor de festivals. Deze camera heeft een 10 megapixels lens en daarnaast verschillende filtermogelijkheden. Wil je een vintage foto van Vintage Trouble? Dat kan met de vintage filter. Met de photo-booth modus kun je zelfs van de gore dixie een photo-booth maken!

Hebben!

4. FujiFilm Instax Mini 8 blauw (€ 67,99)

FujiFilm maakt toffe camera’s met een lekker strak design. Oh, en haarscherpe polaroid-foto’s natuurlijk! Zo ook deze Instax Mini. Ben jij zo’n arme student die heel stoer wil zijn voor weinig geld? Dan is deze camera ideaal voor jou. Goede foto’s, een tof design en nog geen zeventig euro!

Hebben!

3. Polaroid 300 Instant Camera blauw (€ 99,95)

Een soort kruising tussen bovenstaande twee camera’s maakt de Polaroid 300 Instant. Namelijk: niet duur, niet goedkoop, een prima design en kwaliteit boven kwantiteit. Vooral de scherpte van de foto’s is een groot pluspunt van deze klasbak.

Hebben!

2. GoPro HERO4 Black (€ 499,-)

Naast een polaroid-camera is een GoPro natuurlijk ook een must-have op festivals. Je filmt je avontuur door je eigen ogen. Dat kan het beste met deze GoPro HERO4. Knal dat ding op je hoofd en gaan met die banaan. Let wel op: de GoPro legt alles vast, dus ook je avonturen in andermans tentje…

Hebben!

1. Fujifilm Instax Wide 300 Camera (€ 109,-)

De FujiFilm Instax Wide 300 Camera kost wel een beetje, maar dan heb je ook wat. Deze camera is erg gebruiksvriendelijk, maakt scherpe foto’s en ook de prijs van de fotorolletjes valt mee. Het gerucht gaat dat de festival-security bezoekers met deze camera nog wel eens wil verwarren met persfotografen. Dus… backstage, here we come!

Hebben!

Benieuwd naar het totale aanbod? Check hier alle camera’s in onze shop!

About the author
Thijs

Thijs

Trots eindredacteur van Festileaks. Broer van Ed Sheeran, Rupert Grint en alle andere Gingers die je kent. Draait met alle liefde plaatjes onder de naam Thijs Sheeran en kent heel veel shotjes uit zijn hoofd. Journalist in opleiding. Houdt niet van arrogante mensen, wel van Kanye West. Oh, en The XX, Disclosure en Netsky etc. etc.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

X