De kop van het festivalseizoen is eraf. Paaspop heeft het festivalseizoen wederom op legendarische wijze geopend. De eerste bands zijn al warmgedraaid. Wat vonden jullie de beste optredens van afgelopen weekend? Speel nu de FestiTinder als je op Paaspop 2017 bent geweest en laat het ons weten!

Paaspop barst van de muzikale optredens. Tal van bands kwamen afgelopen weekend op en af het podium in Schijndel. Wij zijn benieuwd wat de Paaspop bezoeker van dit jaar er met kop en schouders bovenuit vond springen. Wat maakt een optreden dan goed, vraag je je af? Dat bepaal jij helemaal zelf! Doe de FestiTinder en geef jouw mening.

FestiTinder!

Wat zijn jouw favorieten voor het nieuwe festivalseizoen? Is de agenda al geblockt? Swipe dan rechts. Is het festival niks voor jou? Swipe dan naar links. Tinderen maar!

Paaspop
Paaspop
Foto: Paaspop 2016 – Artur Lazar @ Flickfeeder

Paaspop was dit jaar van 14 tot en met 16 april in het Brabantse Schijndel. Dit jaar zijn Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Maar zoals altijd is er op het festival veel meer te beleven. Wil je meer weten over Paaspop, check dan alle berichten over het festival.