Foster The People, The War On Drugs, Phoenix, Gorillaz en meer in de Festileaks 50!

The War On Drugs Shoot Adam Black White 2011

Altijd op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Ook op Spotify is Festileaks hèt platform voor festivalliefhebbers. Voor de ultieme voorbereiding of terugblik, bieden we festivalplaylists, headliner-setlists, specials en natuurlijk de tweewekelijkse ‘Festileaks 50’.

Een kakelverse Festileaks 50 staat weer voor je klaar! In onze bijgewerkte playlist genieten we o.a. van splinternieuw materiaal van Foster The PeopleGorillaz, Imagine Dragons en The War On Drugs. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte om nieuwe artiesten te ontdekken. Wat te denken van de nieuwe single van Howling?

Festileaks 50 is de place-to-be om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de geruchten rondom festival line-ups én de allernieuwste releases in muziekland. Dus waar wacht je nog op? Ram op die button en ga op ontdekkingsreis!

Naar de Festileaks 50!

What’s new(s)?

Laten we met het slechte nieuws beginnen: Chance The Rapper moet zijn Europese festivalshows cancelen waaronder Pukkelpop en Lowlands. Wel op Lowlands te zien zijn o.a. Frank Carter, Tash Sultana, Feist en The Shins. Ook Down The Rabbit Hole 2017 heeft de line-up uitgebreid en wel met Milky Chance, My Baby en Jo Goes Hunting. Best Kept Secret blijft niet achter en onthult de komst van onder meer Amber Arcades, Thomas Azier en The Japanese House.

Maar er is meer nieuws! Zo maakt het Madrileense Mad Cool Festival het affiche compleet met Manic Street Preachers en George Ezra. En vanuit Frankrijk bereikt ons het nieuws dat Band of Horses, Car Seat Headrest en The Jesus And Mary Chain deze zomer zullen afreizen naar Rock En Seine. Daarnaast is er natuurlijk weer de ruimte om allerhande nieuwe muziek te ontdekken. J. Bernardt! Marble Sounds! Sundara Karma!  En nog veel meer. Ze wachten weer op je, vijftig stomende tracks. Geniet!

Festileaks-competitie: Beste Festival Anthem

festival anthem poule indeling a-h
festival anthem poule indeling i-p

Jullie hebben massaal gereageerd op onze oproep tot het nomineren van jouw ultieme festival anthem. Er zijn 64 nummers die zich geplaatst hebben voor de competitie. En al deze nummers hebben we verzameld in de ultieme festival playlist: Festileaks’ Festival Anthems. Abonneer je nu op deze playlist en blijf op de hoogte van het verloop van deze competitie! Komende week staan we voor de moeilijke keuze tussen Vampire Weekend, The Killers, Liquido en Blur. Weet jij al op wie je gaat stemmen?

Festileaks op Spotify

Brad pitt dansend

Op dat Spotify profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Wil je er zeker van zijn dat je je ma-xi-maal geniet van je favoriete festival? Check hieronder het overzicht van onze verschillende festival playlists:

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!