Glastonbury toch nog meemaken? Dat kan! Vandaag maakt de organisatie van het festival de data van de officiële ticketresale bekend. 

Ondanks onze ultieme gids voor het kopen van Glastonbury tickets, grepen velen van jullie toch nog net naast de felbegeerde tickets voor het immens populaire festival. In 55 minuten gingen namelijk alle 120.000 beschikbare tickets over de toonbank en was het festival weer eens binnen een mum van tijd uitverkocht! Vandaag maakte de organisatie de data van de ticketresale bekend, de laatste kans om er alsnog bij te kunnen zijn.

Donderdag 20 April: Ticket + Coach Packages (Festivaltickets met busreis)
Zondag 23 April: Reguliere tickets

Net als bij de oorspronkelijke ticketverkoop, dien je je vooraf hier te registreren. Om zeker te zijn van je zaak, kun je deze registratie het best voor 13 april afronden. De tickets zelf koop je dan via deze link. Let hierbij vooral goed op de tijd! Aangezien het in Groot Brittanië een uur vroeger is, begint de verkoop bij ons om 19.00 uur op donderdag 20 april en om 10.00 uur op zondag 23 april. Voor een regulier ticket ben je zo’n € 284,- kwijt. Voor meer informatie over de verkoop, kun je terecht op deze pagina. Ga jij de kans wagen? Dan wensen wij je heel veel succes!

Glastonbury 2017

Glastonbury
Foto: Kris Williams

Glastonbury 2017 vindt plaats van 21 tot en met 25 juni op Worthy Farm, Pilton. Dit jaar pronken Ed SheeranRadiohead en Foo Fighters bovenaan het affiche. Net als afgelopen jaren was de vraag naar tickets groter dan het aanbod: het festival was dit jaar in 55 minuten uitverkocht. Diegene die geen ticket hebben weten te bemachtigen, kunnen hun geluk opnieuw beproeven in de resale of moeten geduld hebben tot 2019. Het festival wordt in 2018 namelijk overgeslagen om het terrein rust te geven. Geruchten dat het festival wordt verplaatst, werden eerder al tegengesproken door Glastonbury-baas Emily Eavis.