Eindelijk; weer een nieuwe naam voor Best Kept Secret! De Belgische rockband Millionaire komt na twaalf jaar weer boven water. De band rond gitarist Tim Vanhamel brengt op 19 mei een nieuw album uit en staat een maand later op Best Kept Secret 2017.

Het is bijna twee maanden geleden dat we nog nieuwe namen kregen voor Best Kept Secret. Het Belgische tijdschrift Knack Focus brengt daar verandering in. Het verklapt dat Millionaire te zien zal zijn in de Botanique in Brussel, Point Emphémère in Parijs en dus ook op het Nederlandse festival.

Millionaire

Tim Vanhamel speelde recent nog mee met onder andere Magnus, maar rond zijn eigen projecten bleef het stil. Tot nu, want na twaalf jaar komt er een nieuw album van Millionaire. Sciencing ligt op 19 mei in de rekken, maar je kan nu al de eerste single beluisteren. “Het is geen reünie, het is een voorzetting.”, zei Vanhamel tegen Knack Focus. “Ik heb het deels gemaakt om van het gezaag af te zijn. En laat me nu weer tien jaar met rust.”

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni 2017 worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met Radiohead en Arcade Fire zijn er al twee headliners bekend. Weekendtickets zijn al uitverkocht. Ook dagkaarten voor de zaterdag en zondag zijn niet meer beschikbaar. Kaartjes voor de festivalvrijdag zullen morgen  in de voorverkoop gaan, deze kosten € 79,00 (excl. servicekosten). Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke namen van Best Kept Secret 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen.