Met de bevestiging van Ronnie Flex & Deuxperience Band, Alma, Lotte Walda, Bomba Estéreo, Amber Run, Undeclinable Ambuscade en Gerson Main is het programma voor Pinkpop 2017 compleet. Ook is er een wijziging in het programma: Sum 41 en Biffy Clyro wisselen van plek en dag.

Op zaterdag 3 juni is het programma met de komst van Ronnie Flex & Deuxperience Band en Alma op Stage 4 en Lotte Walda in de Garden Of Love compleet. Voor zondag 4 juni is het programma volledig met de laatste aanvullingen op Stage 4: Bomba Estéreo, Amber Run en Undeclinable Ambuscade. Op maandag 5 juni staat Gerson Main in de Garden of Love.

Er is ook een programmawijziging te melden; in verband met conflicterende tourschema’s ruilt Sum 41 van plek met Biffy Clyro, hierdoor staat Biffy Clyro nu op zondag 4 juni en Sum 41 op maandag 5 juni op de 3FM Stage.

Eerder werden al headliners Green Day, Justin BieberMartin Garrix en Kings of Leon aangekondigd. Andere namen op het affiche zijn onder meer LIVE, Imagine Dragons en Liam Gallagher.

Ronnie Flex

De man die iedereen kent van elektronische tunes als ‘Drank & Drugs’ en ‘Energie’, gooit het deze tour over een andere boeg. De liveband Deuxperience Band gaat een extra dimensie leveren aan de liveshow van deze hiphopper. Doet het afbreuk aan de muziek van Ronnie Flex? Helemaal niet. De extra percussie-laag zorgt ervoor dat het allemaal net iets meer swingt dan normaal. Pinkpoppers kunnen hun dansschoenen dus meenemen naar het festivalterrein.

Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie.

De prijzen zijn dit jaar ongewijzigd gebleven. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagticket en € 195,- voor een heel weekend. Ga voor meer informatie naar de site van het festival of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over Pinkpop 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum.