Down The Rabbit Hole 2017 heeft vandaag weer wat konijntjes uit de hoge hoed getoverd en breidt de line-up uit met 8 nieuwe acts. Onder meer MY BABY, HUNEE en Milky Chance zijn aan de line-up toegevoegd.

Het festival laat weten dat dit de laatste namen voor op het affiche zijn. Alle namen op een rijtje:

  • Milky Chance
  • MY BABY
  • Izzy Bizu
  • HUNEE
  • Coely
  • Dollkraut (DJ-set)
  • Jo Goes Hunting
  • Confidence Man

Down The Rabbit Hole 2017


Down The Rabbit Hole wordt in 2017 voor de vierde maal georganiseerd, wederom op locatie De Groene Heuvels, Beuningen. Het weekender festival vindt plaats van 23 tot en met 25 juni 2017, een weekend vol festivalgeweld: Glastonbury, Tinderbox, Hurricane & Southside én Roskilde vinden tegelijk plaats. Aanstaande editie staan onder meer Oscar And The Wolf, Fleet Foxes, Moderat, Nicolas Jaar en Soulwax op het affiche. Afgelopen jaar is Down The Rabbit Hole uitgeroepen tot Mooiste Festival van 2016. Ben je nog niet eerder in het konijnenhol gesprongen? Check dan ons festivalrapport van de 2016 editie.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Op onze programmapagina van Down The Rabbit Hole 2017, lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor dit festival. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Wil je alvast de tot nu toe bevestigde artiesten beter leren kennen? Check dan onze Spotify-afspeellijst hieronder!