Goed nieuws vanuit België: Oscar And The Wolf laat namelijk weten dat het nieuwe album nu echt klaar is! Het tweede album is de opvolger van de debuutplaat Entity.

Oscar And The Wolf teasede begin deze maand al nieuw materiaal en nu is ook het laatste puntje op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet. De teksten zijn af, de tracks opgenomen en het album geproduceerd. Sinds gisterenavond valt dit heugelijke nieuws te lezen op het Instagram-account van de band. Max Colombie en de zijnen hebben de afgelopen maanden hard doorgewerkt: shows in Antwerps Sportpaleis werden zelfs verplaatst om productiedagen doorgang te kunnen geven. En met resultaat, zo blijkt nu. Het album is uiteindelijk verrassend snel geproduceerd en inmiddels helemaal af.

Veel meer informatie dan dat alles in kannen en kruiken is, geeft de band niet. Naar de titel, releasedatum en het aantal tracks moeten we bijvoorbeeld nog gissen. Oscar And The Wolf houdt ons wat dat betreft nog even in spanning.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

 

 ax

Finished writing, recording and production of the album. I couldn’t have done it without this bad bi+ch @onetrackbrain 💅

Een bericht gedeeld door Oscar & The Wolf (@oscarandthewolf) op

 

Festivals voor Oscar And The Wolf

Met een nieuwe plaat op zak, is Oscar And The Wolf helemaal klaar voor het festivalseizoen. De band mag zich opmaken voor optredens op Rock Werchter, Down The Rabbit Hole en de Lokerse Feesten, waarbij het nieuwe materiaal ongetwijfeld ten gehore wordt gebracht. Haal je dansschoentjes maar alvast uit de kast, want gedanst gaat er zeker worden. Bevat de nieuwe plaat ook zo’n festivalhit als ‘Strange Entity’? Wij hopen in ieder geval van wel.

DELEN
Niek
Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.