Advertisement

Oscar And The Wolf teaset nieuw materiaal

Oscar and the Wolf
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Max Colombie en de zijnen hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten. Op het Instagram-account van Oscar And The Wolf verscheen er gisteren een teaser van gloednieuw materiaal. Is het nieuwe album aanstaande?

“Your heart is shapeless”, zo klinkt het in de video. De zwoele, donkere klanken van Colombie zijn opnieuw duidelijk aanwezig in het nieuwe materiaal:

Your heart is shapeless

Een bericht gedeeld door Oscar & The Wolf (@oscarandthewolf) op

Nu de band weer van zich heeft laten horen, volgt onherroepelijk de vraag: wanneer mogen we het nieuwe album van Oscar And The Wolf verwachten?

Helaas moeten wij jou het het antwoord op die vraag ook schuldig blijven. Aan het einde van de vorige zomer kondigde Oscar And The Wolf in gesprek met StuBru dat ongeveer 30% van de nieuwe plaat al klaar was. Nu 8 maanden later lijkt het nog steeds wel even te duren voordat de plaat over de toonbanken vliegt. Als gevolg van studio-opnames verplaatsten de heren eind februari namelijk hun april-shows in het Sportpaleis naar het einde van oktober. Oorspronkelijk zouden de shows in april de spreekwoordelijke kers op de taart moeten zijn van de nieuwe plaat, maar fans lijken nog een paar maanden langer geduld te moeten hebben. Tot die tijd genieten wij volop van de nieuwe teaser.

Festivals voor Oscar And The Wolf

De vertraging in de opnames van de nieuwe plaat weerhoudt Oscar And The Wolf er niet van deze zomer enkele festivals aan te doen. Zo staat de band op Rock Werchter, Down The Rabbit Hole en de Lokerse Feesten. Ongetwijfeld zullen Colombie en co. tegen die tijd opnieuw progressie hebben geboekt met het album en zullen ze hun gloednieuwe materiaal maar wat graag ten gehore willen brengen. Wij wachten met smart af.