Blijkbaar hebben jullie het erg naar je zin gehad op Paaspop 2017. De Super Early Bird tickets voor de komende editie zijn namelijk nú al uitverkocht!

Nog geen 24 uur na afloop van Paaspop 2017 kwam de organisatie van het festival met opvallend nieuws. Alle 1.000 Super Early Bird tickets zijn in een recordtempo over de toonbank gevlogen. De ticketverkoop was nog maar 4 uur van start voordat deze alweer ten einde liep.

Het is wel duidelijk: jullie hebben genoten afgelopen weekend! Dat enthousiasme klonk al stevig door in ons Festivalrapport. Één ding is wel zeker, ook volgend jaar trappen we het festivalseizoen weer met z’n allen af in Schijndel!

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Aan het einde van dit jaar start de officiële kaartverkoop voor Paaspop 2018.

Paaspop 2018

Paaspop
Foto: Paaspop 2016 – Artur Lazar @ Flickfeeder

Paaspop 2018 vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april in het Brabantse Schijndel. Over de line-up is momenteel nog niets bekend. Afgelopen editie waren Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Zoals altijd is er op het festival van alles te beleven: check ons Festivalrapport van 2017 voor een sfeerimpressie. De Super Early Bird tickets waren in een recordtempo uitverkocht, de normale ticketverkoop start eind dit jaar (rond oktober/november). Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!