Pak de trein naar Landgraaf met het NS Pinkpop-retour

Foto: Bart Heemskerk

Ook dit jaar kun je bij de NS weer voordelige retourtjes naar Landgraaf kopen. Deze speciale Pinkpop-retourtickets zijn verkrijgbaar met 20% korting op de normale prijs.

Nog geen BOB geregeld binnen je vriendengroep, geen zin in lange files of gewoon een grote OV-fanaat? Dan biedt NS misschien wel de ideale oplossing. Met het Pinkpop-retourtje reis je van elk station in Nederland met 20% korting helemaal naar Zuid-Limburg. Vanaf station Landgraaf vertrekken er pendelbussen naar het festivalterrein.

Tickets zijn geldig van zaterdag 3 juni tot en met dinsdag 6 juni, wat betekent dat ook de 3-daagse festivalgangers het OV kunnen overwegen. Bang dat je na een dagje Pinkpop je eigen bed niet meer kunt bereiken? Dat is zeker voor Randstedelingen niet nodig. NS geeft aan dat er na afloop – met uitzondering van de zondagnacht – extra treinen rijden richting de Randstad. Op deze manier hoef je niets te missen van Pinkpop 2017.

Zie je een treinavontuur wel zitten? Geen lange rijen voor de kaartjesautomaat voor jou, want je koopt je tickets natuurlijk online!

Pinkpop 2017

Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie.

De prijzen zijn dit jaar ongewijzigd gebleven. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagticket en € 195,- voor een heel weekend. Ga voor meer informatie naar de site van het festival of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over Pinkpop 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen