Festivaltypes: je hebt ze in allerlei soorten en maten. Wij hebben deze types ingedeeld op het drankje dat zij deze zomer drinken. Dus zeg ons wat jij op een festival drinkt en wij vertellen wat voor festival stereotype jij bent.

Volgende week gaat het festivalseizoen weer van start, want dan is Paaspop. Traditiegetrouw wordt daar zeker weer op geproost! Maar met welk drankje proost jij deze zomer? En wat zegt dat over jou als festival stereotype. Let’s find out.

Paaspop 2017

Paaspop
Foto: Paaspop 2016 – Artur Lazar @ Flickfeeder

Paaspop 2017 vindt plaats van 14 tot en met 16 april in het Brabantse Schijndel. Dit jaar zijn Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Maar zoals altijd is er op het festival veel meer te beleven: check daarvoor ons festivalrapport van 2016. Tickets voor het festival zijn al enige tijd in de verkoop. Een dagkaartje voor de vrijdag kost je 59 euro, voor de zaterdag en zondag ben je 69 euro kwijt. Wil je naar de zaterdag én de zondag dan betaal je 95 euro en voor de echte feestbeesten worden de weekendtickets verkocht voor 109 euro. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!