Het festival seizoen staat voor de deur, en een goede voorbereiding is het halve werk. Eén van de meest noodzakelijke benodigdheden op een festival, is toch wel een tent (tenzij je Blaudzun heet). Maar welke past het best bij jou? Doe de test!

Wij houden rekening met alles. Van je budget tot de kans dat je gaat scoren, na deze test weet jij precies welk portable huis jij deze zomer mee op pad neemt. Wordt het een wegwerper of een villa? Let’s find out!

Festival tenten

Lowlands_tents

Heb jij de tent van je dromen gevonden dankzij deze quiz, of wil je toch nog even verder kijken? Check ons aanbod aan festivaltenten voor inspiratie. Alles went, behalve een tent! Nog niet uitgespeeld? Waag je aan een van onze vele andere quizjes!

 

DELEN
Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.