Vrijdagmiddag 16:00 uur betekent nieuws vanaf Rock Werchter. Enkele weken terug presenteerde het festival het blokkenschema, vandaag vult het festival dat schema verder in met onder andere The Avalanches.

Daarnaast maakt het festival de komst van de volgende namen bekend:

  • Lany
  • Coely
  • Charlotte De Witte
  • Tash Sultana
  • Karen Elson

Hiermee is het programma compleet. Rock Werchter maakte de afgelopen maanden iedere bijna vrijdag nieuwe namen bekend. Zo zagen we Warpaint en Milky Chance toegevoegd worden aan de line-up en verschenen ook acts als Seasick Steve en Dua Lipa al op het affiche. De headliners voor dit jaar zijn onder meer Radiohead, Arcade Fire, System Of A Down en Foo Fighters.

Met de bus naar Rock Werchter

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Rock Werchter is niet alleen razend populair in België, ook duizenden Nederlanders trekken jaarlijks zuidwaarts om mee te genieten. Het is niet altijd even makkelijk om naar België te reizen met je tent en bagage voor vier dagen feest. Voor Rock Werchter is er dan ook een uitgebreide busdienstverlening met maar liefst acht opstapplaatsen in verschillende Nederlandse steden. In iedere deelnemende stad vertrekt een bus op woensdag 29 juni en donderdag 30 juni. Op maandag 4 juli keert iedereen terug naar huis. Luxe!

Meer info & boeken

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park wordt door velen deze line-up nu al uitgeroepen tot beste line-up ooit. Combitickets zijn inmiddels uitverkocht. Dagtickets voor de donderdag en vrijdag zijn er nog wel. Deze kosten €100,-, deze zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

DELEN
Stijn
Om mijn persoonlijke tijdlijn niet vol te gooien ben ik lid van de Festileaks nieuwsredactie. Vanuit Nijmegen ben ik bereid heel Europa door te trekken voor festivals.