Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk
Pinkpop

Tijdschema Pinkpop 2017 bekend

Daar is hij dan! Met een kleine twee maanden tot de start van het festival maakt Pinkpop vandaag het tijdschema bekend. Tijd om te puzzelen dus.

Wordt het Kaiser Chiefs of Crystal Fighters op de eerste dag van het festival? Kies je op zondag voor de gitaren bij Biffy Clyro of de mooie liedjes van Birdy? Op maandag moet er gekozen worden tussen de moshpit bij System Of A Down of dansen bij MØ.

Wie acts op de Main Stage wil zien mist wellicht een act op Stage 4, zoals Ronnie Flex & Deuxperience Band. In het tijdschema op de website vind je de tijden van alle optredende artiesten.

Naar het Pinkpop tijdschema >

Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie.

De prijzen zijn dit jaar ongewijzigd gebleven. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagticket en € 195,- voor een heel weekend. Ga voor meer informatie naar de site van het festival of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over Pinkpop 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum.

About the author
Stijn

Stijn

Tussen het studeren aan de ALPO in Nijmegen door ben ik redactielid op dit mooie festivalplatform. Uiteraard ben ik zoveel mogelijk op de festivals te vinden, maar ik kom ook regelmatig in Doornroosje, Merleyn of W2.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

PP17 Nieuws en Programma
PP17 YouTube Playlist
PP17 Spotify Playlist

X