Win een podiumplek op Sziget 2017

Oefent jouw band al jaren in de garage van je moeder? Of ben jij de nieuwe Dave Grohl? Goed nieuws, want 3FM Talent geeft een podiumplek weg op Sziget Festival 2017. Wie weet ruil jij deze zomer je garage in voor een spot op de Europe stage op het Hongaarse festival.

NPO 3FM en Sziget Festival slaan de handen ineen om op zoek te gaan naar nieuw Nederlands talent. De winnaar verdient een felbegeerde plek op het Hongaarse festival. Op zondag 30 april nemen de vier beste acts het tegen elkaar op in de finalestrijd. De jury, bestaande uit onder andere Joshua Nolet van Chef’Special, bepaalt de uiteindelijke winnaar. Durf jij het aan?

Meedoen?

Stuur jouw mooiste video, clip of live-optreden in via de website van 3FM. Zorg dat de audio goed te horen is, want het gaat tenslotte om de muziek. Een vakjury kiest uit alle inzendingen drie acts die doorgaan naar de finaleronde. Daarbij komt nog één inzending die wordt gekozen door het publiek. Deze vier acts strijden tegen elkaar in de finale in de Melkweg.

[mks_button size=”medium” title=”Doe mee” style=”squared” url=”http://www.npo3fm.nl/nieuws/3fm/366778-podiumplek-sziget” target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Bij zijn?

Meld je hier aan voor het Facebookevenement. In de weken voor de finale wordt bekend gemaakt hoe jij aan kaarten kunt komen. Niet gelukt? Niet getreurd, want Festileaks doet verslag van de finale vanuit de Melkweg. Houd ons dus in de gaten!

Sziget 2017

Foto: Rockstar Photographers/Sziget 2016

In 2017 viert Sziget haar 25e verjaardag. Van 9 tot 16 augustus staat het eiland midden in de Donau volledig in het teken van muziek, theater en het populaire circus. Tickets voor het festival zijn al verkrijgbaar. Een 7-dagenkaart kost je € 299,- en voor € 275,- ben je er vijf dagen bij. Op het festival kun je genieten van optredens van onder meer Kasabian en Major Lazer. Daarnaast zijn ook acts als PJ Harvey en Alt-J op het Hongaarse festival te vinden.

[mks_button size=”medium” title=”Tickets voor Sziget” style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/sziget/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen