Het festivalseizoen gaat bijna van start en dat moet gevierd worden! Festileaks mag twee festival- en campingtickets weggeven voor het grootste muziekfestival van Tsjechië: Colours of Ostrava.

Op 19, 20, 21 en 22 juli vindt het jaarlijkse festival Colours of Ostrava plaats. Het festival in Ostrava is een oase van feestelijkheid en kleur in de keiharde realiteit van handel en industrie. Vier dagen lang vieren bezoekers van alle leeftijden feest op muziek uit alle genres onder het motto “diversiteit verbindt”. Mede dankzij dit nobel streven won het festival verschillende Oost-Europese muziekprijzen en mocht het zich in 2016 volgens The Guardian tot de beste 10 festivals van Europa rekenen.

Colours of Ostrava vindt plaats op een gave industrieel terrein op ongeveer 320 kilometer afstand van de Tsjechische hoofdstad Praag. Tijdens het vierdaagse festival kan je genieten van veel verschillende muziek, lekker eten en goedkoop bier (voor een halve liter bier betaal je iets meer dan €1,-!). Daarnaast vinden er allerlei toffe workshops en tentoonstellingen plaats. De line-up, ook niet onbelangrijk, bestaat onder andere uit Justice, Alt-J, Michael Kiwanuka en Imagine Dragons. Kortom: vervelen ga je je niet.

Klinkt goed, toch? Jij kan er bij zijn! Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens doorsturen via het onderstaande formulier. Wij kiezen willekeurig een winnaar, die samen met een vriend of vriendin deze zomer vier dagen lang mag feesten op een van de tofste festivals van Europa!

Meedoen!

Bij het meedoen aan deze actie ga je akkoord met de voorwaarden.

Let op: de winnaar krijgt 2 festival- en campingtickets voor het festival. Er is geen vervoer inbegrepen.

Colours of Ostrava 2017

Colours Of Ostrava

Colours of Ostrava is een vierdaags festival dat jaarlijks wordt gehouden in Ostrava, Tsjechië. Eerder schreven we over de bijzondere sfeer van het festival en de bijbehorende opmerkelijke locatie. De editie van dit jaar vindt plaats van 19 tot en met 22 juli 2017. Met de aankondigingen van onder meer JusticeImagine Dragons en alt-J zijn er al flink wat namen bekend. Tickets kun je aanschaffen voor zo’n €96,- (exclusief camping). Meer informatie over Colours of Ostrava is te vinden op de website van het festival.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door CzechTourism.

DELEN
Redacteur en Community bij Festileaks. Studeert zo nu en dan aan het MIC. Spaart CD's, maar droomt van een mooie LP collectie. Luistert stiekem naar Duitse bandjes, luistert niet stiekem naar The National, Arcade Fire en alles daar tussenin.