Hoera! Festileaks heeft een gloednieuwe webshop geopend. Hier vind je naast festivaltickets en veel praktische campingspullen ook een hoop leuke hebbedingetjes om jouw festivalzomer onvergetelijk te maken. Deze week lichten we een onmisbaar, zomers onderdeel van de shop uit: Zonnebrillen!

10. Glitter zonnebril (€5,95)

Bekijk jij de wereld graag door een roze bril? Ben jij een absolute glamourqueen? Dan is dit blinkend stukje mode speciaal voor jou ontworpen! Draag die glitters met trots en je zal het hele festival lang shinen.

Hebben!

9. Zwarte woodlook zonnebril Aviator (€5,95)

Het hou(d)t niet op, niet vanzelf! Met deze intens hippe zonnebril reken je in één klap af met dat laatste restje houterigheid dat diep van binnen nog ergens verscholen ligt. Vanaf nu ga je door het leven als een zelfbewuste, zomerse festivalgod(in). Thank us later1 😉

Hebben!

8. Zonnebril Clubmaster turtle mat (€5,95)

Terwijl je vredig op je luie haidewiets in het hoge gras ligt te zonnen valt je oog ineens op een voorbij razende prooi. “Dat is hem! De prins op de witte sneakers!” In een opwelling besluit je op jacht te gaan. Met deze verraderlijk stoere zonnebril kom je beslagen ten ijs en is er niemand die aan jouw scherpe blik ontsnapt.

Hebben!

7. Witte lamellen bril (€4,95)

Kun je door een heftige kater het felle zonlicht nog niet verdragen? Gelukkig staan bij deze zonnebril de lamellen slechts op een kiertje. Met deze maagdelijk witte spectacles ben je er snel weer bovenop en wordt elk festival een gegarandeerd spektakel.    

Hebben!

6. Groene fun bril met tropisch thema (€5,50)

Summerbody ready? Partyoutfit klaarliggen? Straal die kracht en energie uit met dit vrolijke attribuut. Deze zonnebril is onmisbaar aan de cocktailbar en de kers op jouw tropische taart.

Hebben!

5. Blues Brothers bril (€1,99)

Een echte ‘Soul Man’ zoals jij gaat natuurlijk voor niets dan het beste. Haal de Blues Brother in jezelf naar boven en vier feest als geen ander met dit degelijk jaren ’80-model op je neusvleugels. Exclusief die Johnny Knoxville imitator.

 Hebben!

4. Summer zonnebril gekleurd (€4,95)

Kleurrijk en tolerant als altijd! Vestig de aandacht op je gebruinde toeter en toon je veelzijdigheid aan de rest van de wereld. Met deze zonnebril ben jij in één woord swagtaculair.

Hebben!

3. Rock and roll zonnebril zilver (€4,95)

“It’s one for the money”, zou de grootmeester zelf hebben gezegd. En inderdaad; voor die €4,95 hoef je het toch niet te laten? “It’s two for the show”, want zeg nou zelf, deze zonnebril is toch een streling voor het oog? “It’s three to get ready”, now go cat go!

Hebben!

2. Lieveheersbeestje zonnebril (€4,95)

Lieveheersbeestjes lijken heel vriendelijk, maar in werkelijkheid voeren ze iets in hun schild. In het echt zijn het namelijk fanatieke jagers! Ze verslinden alle luizen die op hun pad komen door ze eerst te verleiden en in de val te lokken. Klinkt bekend? Dan is deze zonnebril op je lijf geschreven! Wie weet stuit jij deze zomer wel op een lief heersbeestje.

Hebben!

1. Clubmaster zonnebril zwart – Chaos Brothers (€9,99)

Een festivalgoeroe schijnt ooit gezegd te hebben: “Als men het hoofd met een hippe zonnebril siert, is er niks dat de festivalbeleving verstiert.”. Better be safe than sorry. En als je het dan toch voor het kiezen hebt, waarom zou je dan niet voor het meest stijlvolle exemplaar gaan?

Hebben!

Benieuwd naar het totale aanbod? Alle zonnebrillen zijn te bestellen in onze shop!

DELEN
Boy
Chef Formatredactie en trots lid van de Festileaks Feestcommissie. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Student Human-Technology Interaction in Eindhoven en UX/UI Developer bij Appart Media. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de carnaval van toeten noch blazen.