Best Kept Secret 2017 onthult het blokkenschema

Best Kept Secret
Foto: Melanie Marsman

Het blokkenschema van Best Kept Secret is bekend. Op het blokkenschema vind je naast acts als Radiohead en Arcade Fire ook de eerste namen voor Stage FOUR. Het puzzelen kan beginnen!

Onder de nieuwe namen van Stage FOUR vinden we onder meer een DJ set van Spinvis. Ook Willie Wartaal komt komende zomer langs op Best Kept Secret. Helaas zijn er ook drie afzeggingen. Tei Shi, Girl Band en Toxe kunnen helaas niet afreizen naar het festival.

In het programma zien we onder meer dat Arcade Fire op zaterdag 1:45 uur mag spelen. Radiohead krijgt van de organisatie zelfs 2:30 uur speeltijd. Natuurlijk moeten er ook keuzes gemaakt worden. Ga je voor Thomas Azier of Cigarettes After Sex? Ook staan King Gizzard & The Lizard Wizard en Jenny Hval tegenover elkaar. Het volledige blokkenschema vind je op de website van het Brabantse festival.

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni 2017 worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met onder meer Radiohead en Arcade Fire is het grootste deel van de line-up al bekend. Weekendtickets zijn inmiddels al uitverkocht. Ook dagkaarten voor de zaterdag en zondag zijn niet meer beschikbaar. Kaartjes voor de festivalvrijdag zijn nog wel te koop, deze kosten € 79,00 (excl. servicekosten). Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Wil je meediscussiëren over het festival?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.