Advertisement

Best Kept Secret 2017 komt met regeling voor Ticketswappers

Best Kept Secret
Foto: Nathan Reinds

Best Kept Secret heeft Ticketswap gevraagd om geen tickets meer voor het festival te verkopen. Al een ticket overgekocht? Niet gevreesd, daarvoor komt de organisatie met een speciale regeling.

Het doorverkopen van festivaltickets blijkt een erg lucratieve business. Zó lucratief, dat tientallen handelaren kaarten opkopen doorverkopen met als enkel doel zo veel mogelijk winst te behalen. De organisatie van Best Kept Secret is het zat en heeft Ticketswap gevraagd geen tickets meer voor het festival aan te bieden.

Speciale regeling

Heb je al een ticket overgekocht via Ticketswap? Daar komt gelukkig een speciale regeling voor. Bij de ingang van het festivalterrein komt een speciale servicebalie te staan, waar je je gekochte ticket op je eigen naam over kunt laten zetten. Dit wordt gedaan aan de hand van een namenlijst die het festival van Ticketswap heeft gekregen, neem dus wel je ID mee!

Gekochte kaarten van bekenden kunnen moeten wel nog voor het festival overgezet worden, je hebt hiervoor de tijd tot en met de dinsdagavond 23.59u voor aanvang van het festival (13 juni). Dit doe je door het callcenter van Eventim te bellen. Meer informatie hierover vindt je op de website van Best Kept Secret.

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni 2017 worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met onder meer Radiohead en Arcade Fire is het grootste deel van de line-up al bekend. Weekendtickets zijn inmiddels al uitverkocht. Ook dagkaarten voor de zaterdag en zondag zijn niet meer beschikbaar. Kaartjes voor de festivalvrijdag zijn nog wel te koop, deze kosten € 79,00 (excl. servicekosten). Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Wil je meediscussiëren over het festival?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar alles over de line-up, de food line-up en het festivalterrein uitvoerig besproken wordt.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.