Hoera! Festileaks heeft een webshop geopend. Hier vind je naast festivaltickets en veel praktische campingspullen ook een hoop leuke hebbedingetjes om jouw festivalzomer onvergetelijk te maken. Deze week lichten we je grootste vrienden op het festival uit: de opblaasdieren. Je maatjes in goede en slechte tijden!

5. Opblaas Zebra (€9,95)

Geen zin om te lopen naar het festivalterrein? Een handig zitje hebben tijdens het wachten in het voorvak? Dan heb je deze opblaasbare zebra zeker nodig! Voor een tientje neemt hij je mee op de grootste avonturen.

Hebben!

4. Opblaasbare Australische Kangoeroe (€5,50)

Dat is handig; een opblaasdier en vlag in één! Met deze kangoeroe lijkt het net alsof je helemaal vanuit Australië naar Pinkpop bent afgereisd. En waar houden liefdeszoekers nou meer van dan spannende buitenlanders? Heeft je doelwit al een partner? Geen probleem, want kangoeroes kunnen ook nog eens aardig vechten. Een onverslaanbare formule!

 

Hebben!

3. Zwemring Schildpad (€5,50)

Je voelt je als een Teenage Mutant Ninja Turtle in het water met deze schildpad zwemring. Dankzij de schildpad blijf je drijven in iedere zee, meer of rivier. Kun je veilig naar Sziget dus!

Hebben!

2. Opblaas Teigetje (€4,75)

Voel je je ’s nachts ook zo alleen in je tentje? Zo opgelost met de opblaasbare Teigetje. De beste vriend van Winnie de Pooh ruilt het beertje met alle liefde in voor jou. Teigetje zal altijd aan je zijde staan en is ontzettend knuffelbaar. Zijn armen staan al wagenwijd open om je in ontvangst te nemen.

Hebben!

1. Opblaasbare Flamingo (€ 4,99)

Iedereen houdt van flamingo’s. Daarom is deze opblaasbare variant de absolute topper van onze FestiShop. De flamingo is hip en houdt van dansen. Grijp ‘m bij z’n poten en zwaai hem in de lucht. Kan hij ook een glimp vangen van z’n favoriete artiesten.

Hebben!

Benieuwd naar het totale aanbod? Check hier alle opblaasdieren in onze shop!

DELEN
Thijs
Festileaks-chef van alles wat niet met nieuws te maken heeft. Muziekjournalist. Broer van Ed Sheeran, Rupert Grint en alle andere Gingers die je kent. Draait met alle liefde plaatjes onder de naam Thissa. Houdt niet van arrogante mensen, wel van Kanye West.