In De Festival Bucketlist presenteren we – in willekeurige volgorde – de 100 festivals die je als festivalliefhebber echt een keer bezocht móet hebben in je leven. Het zijn festivals die opvallen vanwege de ijzersterke line-up, de legendarische sfeer of de schitterende locatie. Iedere week voegen we er één toe en deze keer is het de beurt aan We Are Electric Weekender.

We Are Electric Weekender in het kort:

  • E3 strand, Eersel
  • 16 juni – 18 juni
  • Specialiteit: onbeheerst dansen en daarna uitrusten op het strand
  • Electronic, dance, drum & bass, techno, hip-hop
  • 2017: Pendulum, Rudimental, Dub Fx en Noisia ‘Outer Edges’.
  • Combiticket: €65,-, dagkaart vanaf €29,-

Het affiche

Ook dit jaar tovert de organisatie van We Are Electric een groot aantal internationale topacts uit de hoge hoed. En hoe! De Australiërs van Pendulum staan sinds vijf jaar weer voltallig op het podium en vieren dat deze zomer in Eersel. Ook zijn de alleskunners van Rudimental en Neerlands trots Noisa met hun ‘Outer Edges’ ook van de partij. En dat zijn slechts de grote namen. Onder aan de poster van We Are Electric Weekender verschuilen zich juist de headliners van de toekomst. Genoeg om naar uit te kijken dus.

Het terrein
Foto door Bart Heemskerk

Het E3 strand van Eersel, in de buurt van Eindhoven, vormt het decor voor We Are Electric Weekender. Zo sta je uitzinnig te dansen bij één van de stages, waarna je binnen 2 minuten kunt pootjebaden in het koele water. Maar niet alleen het strand zorgt ervoor dat dit festival een plaatje voor het oog is. Industriële vormgeving gaat gepaard met bijzondere lichteffecten. Zo sluit de aankleding perfect aan bij de line-up die gepresenteerd wordt.

De aftermovie

De Festival Bucketlist

In De Festival Bucketlist presenteren we – in willekeurige volgorde – de 100 festivals die je als festivalliefhebber echt een keer bezocht móet hebben in je leven. Iedere week voegen we er één toe die opvalt vanwege de ijzersterke line-up, de legendarische sfeer of het goede verhaal. Heb je ook een goede toevoeging aan de Bucketlist? Plaats dan een comment onder dit bericht!