Advertisement

Foo Fighters speelt nieuw nummer ‘The Sky Is A Neighborhood’

dave grohl

Nieuw materiaal van de Foo Fighters! Het nummer ‘The Sky Is A Neighborhood’ kende onlangs zijn live-debuut.

Tijdens een optreden op Acoustic 4 A Cure IV in San Fransisco verraste de band het publiek met fantastisch nieuws. Dave Grohl: “I figured on the way up here, I thought fuck it let’s play a new song man. We’ve never played this song in front of anybody. It’s called ‘The Sky Is A Neighbourhood’.” Check de live-opnames van het nieuwe nummer hieronder.

Nieuw album op komst?

Betekent het live-debuut van nieuw materiaal ook dat er een nieuwe plaat in aantocht is? Helaas, waarschijnlijk niet. De heren zijn al vanaf begin dit jaar druk bezig met het produceren van een nieuw album, maar trekken hier de nodige tijd voor uit. Naar verluid besteedt Foo Fighters het overgrote deel van 2017 aan de productie.

Dat wil echter niet zeggen dat de fans tot die tijd geen nieuw materiaal ten gehore krijgen. Foo Fighters gaat namelijk een drukke festivalzomer tegemoet met optredens op onder meer Glastonbury, Rock Werchter, Lollapalooza Berlin, NOS Alive en Roskilde. Naast oud materiaal zal er ongetwijfeld ook nieuw Foo Fighters-geluid over de festivalweides schallen. Tot die tijd genieten we van ‘The Sky Is A Neighborhood’.