Gratis WiFi op Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Even je vrienden een appje sturen, toffe concerten filmen voor je Snapchat-story of kritiek delen via Twitter. Normaal vliegt je bundel er doorheen op een festival, maar dit jaar op Pinkpop niet! Pinkpop 2017 biedt dit jaar gratis WiFi aan op het festivalterrein.

Goed nieuws voor de social media-fans onder ons, want dit jaar blijf jij dus connected op Pinkpop! Op het gehele Pinkpop hoofdterrein is er tijdens de festivaldagen WiFi via KPN beschikbaar. Dat is te lezen in de gloednieuwe Pinkpop 2017 app. Let op het festivalterrein op de borden voor meer info.

Pinkpop App

De Pinkpop App is nu beschikbaar voor Android en iOS. Met de app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom Pinkpop 2017. Je vindt er meer informatie over Pinkpop-acts en je ontvangt zelfs een reminder wanneer jouw favoriete act begint te spelen. Zo loop je jouw favoriete artiesten nooit mis! Download de app nu via de App Store of Google Play Store.

Pinkpop 2017
Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A DownMartin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie.

De prijzen zijn dit jaar ongewijzigd gebleven. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagticket en € 195,- voor een heel weekend. Ga voor meer informatie naar de site van het festival of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over het Limburgse festival? Neem dan een kijkje op ons forum.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen