Advertisement

LIVE brengt speciale roze Pinkpop-vinyl uit

Ben jij een liefhebber van Pinkpop en vinyl? Dan hebben wij een leuk nieuwtje voor je. LIVE brengt namelijk een limited edition roze Pinkpop vinyl-plaat uit.

Ter ere van het enige Europese festivaloptreden dat de band dit jaar geeft, brengt Live een beperkt aantal roze edities uit van de albums Secret Samadhi (1997) en The Distance to Here (1999). De platen zijn onder andere op Platomania.nl alvast online te bestellen, maar zijn natuurlijk ook te verkrijgen bij Club OOR op het Pinkpop-festivalterrein. Geen zin om met een losse plaat over het festival te sleuren? Ook daar is aan gedacht! Bij aankoop van een plaat krijg je namelijk een gratis tote bag. Aangezien het per plaat in totaal maar om 500 stuks gaat, valt te verwachten dat ze rap uitverkopen. Wil je ‘m hebben, wees er dan snel bij.

De LP besteld, maar nog niet uitgeshopt? In de Festishop vind je nog tal van andere platen, speciaal voor jullie netjes gesorteerd op festival. Wat dacht je van een classic albums van Green Day, het nieuwste album van Kings of Leon of het debuut van Kensington?

LIVE

LIVE is een Amerikaanse rockband bestaande uit Ed Kowalczyk, Chad Taylor, Patrick Dahlheimer en Chad Gracey. De band werd opgericht in 1989, maar brak in 1994 pas echt door met hun tweede album, Throwing Copper. In 2009 stapte Ed Kowalczyk uit de band door een onderlinge ruzie, maar in 2016 keerde hij gelukkig terug om de samenwerking met de andere bandleden voort te zetten. De band stond al vier keer eerder op Pinkpop, in 1995, 1997, 2000 en 2002. LIVE was toen zelfs headliner. In 2014 stond frontman Ed Kowalczyk nog solo op Pinkpop om het album Throwing Copper integraal te spelen. De band geeft deze zomer geen enkele andere (festival)optredens in Europa. Om ze te zien zul je dus echt naar Landgraaf af moeten reizen.

Pinkpop 2017
Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A DownMartin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie.

De prijzen zijn dit jaar ongewijzigd gebleven. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagticket en € 195,- voor een heel weekend. Ga voor meer informatie naar de site van het festival of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over het Limburgse festival? Neem dan een kijkje op ons forum.

 

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen