Muse teaset nieuw nummer ‘Dig Down’

Nog één nachtje slapen voor de nieuwe single van Muse uitkomt. Houd je het niet langer? Check dan een fragment uit de aanstaande single ‘Dig Down‘ dat de band gisteren op Instagram postte. 

 

#digdown

Een bericht gedeeld door Matt Bellamy (@mattbellamy) op

Clip

Eerder plaatste de band al beelden op hun Instagram account, waaruit kon worden opgemaakt dat ze druk bezig waren met het filmen van de videoclip die bij het nummer hoort. Waar rook is, is Muse!

Een bericht gedeeld door MUSE (@muse) op

De single Dig Down wordt morgen gereleased. Het is dan ook niet ondenkbaar dat we binnenkort meer te horen krijgen over een achtste studioalbum. Ook zal een nieuwe concertreeks in Europa vast niet lang uitblijven. Later dit jaar gaat Muse op tour door Noord-Amerika met Thirty Seconds To Mars en PVRIS.

Muse

https://www.youtube.com/watch?v=Hs_IaOZbnxg

Muse is een graag geziene gast in Nederland en België. De band doet haast jaarlijks ons land aan met een (festival)tour. Vorig jaar stond Muse als headliner op onder meer Lowlands en Sziget en het jaar daarvoor stond de band op onder meer Rock Werchter en Pinkpop. Ook de Muse-fan die het niet zo op festivals heeft, kwam de afgelopen jaren aan zijn trekken met optredens in de Amsterdam Arena en de Ziggo Dome.