A Blaze Of Feather, The Afghan Whigs en meer naar Pukkelpop 2017

Pukkelpop nieuwsbrief

Heuglijk nieuws vanuit Kiewit vandaag: Pukkelpop 2017 maakt een lading nieuwe namen bekend. Het festival bevestigt de komst van onder meer A Blaze Of Feather en The Afghan Whigs.

Na het teleurstellende nieuws van Chance The Rapper is er weer positief nieuws vanuit de organisatie van Pukkelpop. Hieronder zie je de foto van alle namen die zojuist bekend werden gemaakt.

Eerder werden onder meer Ryan Adams, Editors en Mumford and Sons al aangekondigd.

A Blaze of Feather

Een nieuwe naam die dit jaar voorbij komt in het festivalcircuit is A Blaze of Feather. Een project van de band van Ben Howard, echter zal laatstgenoemde niet verantwoordelijk zijn voor de zang. Mickey Smith zal namelijk de vocalen gaan verzorgen waarbij Ben Howard waarschijnlijk naar de achtergrond zal treden. A Blaze of Feather heeft vooralsnog pas één nummer uitgebracht, aanstaande vrijdag verschijnt de eerste EP. De eerste single is hieronder te beluisteren.

 

Pukkelpop 2017

Bron: Facebook Pukkelpop
Bron: Facebook Pukkelpop

Pukkelpop 2017 vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 augustus 2017, zoals vanouds in het plaatsje Kiewit. Met onder andere Editors, Mumford & Sons, The xx en Bastille zijn de eerste namen van het festival bekend. Afgelopen editie sierden onder andere Rihanna, LCD Soundsystem en Oscar and the Wolf op het affiche van het festival. Een dagkaart kost dit jaar € 99,-. Voor een ticket voor het gehele weekend leg je € 199,- neer. De kaartverkoop is in volle gang.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen